Få En Perfekt Tilpasset Nattesøvn Med En Elevationsseng

Flere undersøgelser har vist, at god nattesøvn er helt essentielt for, at vores hjerne kan fungere optimalt. Den har alt, hvad du har brug for, når du skal have en god nattesøvn. Det er polstringen, betrækket, kernen og møbelstoffet du skal spørge ind til. Når du skal købe ny seng, er det vigtigt, at du vælger én, der passer til dig og din krop. Du kan individuelt indstille hoved- og fodende, så det passer optimalt til din kropsform og sovestilling. Der er også mulighed for at indstille sengen, hvis man gerne vil sidde og læse en bog, se tv eller noget helt tredje. Oven på den komfortable springmadras har du mulighed for at vælge mellem en topmadras med enten latex- eller celsius-skumkerne. Herudover har du på denne ramme mulighed for at montere enten meder eller metalben, alt efter dine individuelle ønsker og behov. For at være helt sikker på, at du vælger den rigtigt seng, er sengens dimensioner noget af det første, du bør tænke over.

Topmadrassen er det sidste lag inden lagenet, og den vælger du for at give dig en endnu bedre ligge- eller sovekomfort. Topmadrassen består af en 6 cm latexkerne og et vaskbart betræk, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at sove på en komfortabel og ikke mindst sund måde. Hvis man sover på ryggen, så er det bedst at sove med armene ned langs siden, som giver den bedste støtte. Man kan både chatte og rette almindelig henvendelse til butikken. Du kan chatte med Bedrenætter.dk’s fagfolk gratis på deres hjemmeside. Umiddelbart vil man tro, at en elevationsseng er mere komfortabel end en normal seng bestående af en spring- eller boxmadras. Den ene lejlighed er desuden udstyret med en dobbelt elevationsseng. I et forsøg blev forsøgspersonerne udstyret med en måler, og herefter blev de udsat for forskellige luftkvaliteter natten over. Sengen er udstyret med flere forskellige funktioner såsom et funktionelt system, et trinløst system og en vendbar madras.

I alt er topmadrassen på hele 70 mm i tykkelsen og samlet set er sengen næsten 60 cm høj. Split Topmadrassen fås som Split Latex madras, Memory Form madras eller som talalay latex madras. En latex topmadras er specielt god til dig, hvis du har det varmt om natten, da den fungerer lidt ligesom en ventilator grundet den specielle konstruktion. Det er blandt andet på grund af de specielle og velovervejede materialer, som brandet bruger i sine madrasser, at den store succes eksisterer. Her følger fire gode eksempler på moderne madrasser, der kan løfte standarden på enhver seng. I den forbindelse fremhæver vi et par senge som du kan lade dig inspirere af i forhold til, hvilken seng du ender med at vælge. Hvis du savner inspiration til, hvordan dit soveværelse kan se ud, så gå på Google og søg. En Elevations seng gør det desuden nemmere at komme ud af sengen.

Det giver samtidig sengen mere stabilitet, så du føler, at du ligger på et godt og solidt underlag. Læs en god bog, få morgenmad på sengen eller se en god film. Der findes også forskellige typer af dundyner, hvor der er forskel på, hvilke dun der anvendes, og kun få steder bruges der udelukkende dun – her suppleres der med fjer. Eller ikke har en klar idé om, hvilke krav du stiller til din nye seng. Med den rigtige seng til den rigtige pris sover du langt bedre. Kvalitetsmotorer er ligeledes ofte mere støjsvage end de billige af slagsen, hvilket du i sidste ende vil komme til at sætte pris på. Derfor anbefaler vi altid at du sætter noget tid af til grundigt at undersøge, hvilken seng du ønsker at investerer i. En seng med elevation er naturligvis dyrere, da du betaler ekstra for elevationsmotoren. Det kan også være, at du har været ude at dyrke sport og har behov for at ligge med benene oppe for en stund.

Men i stedet for det lymfatiske system, bruger hjernen søvn til at fjerne affaldsstoffer. Men ikke alle kvinder er shopaholics. Med en elevationsseng kan man også nemt sætte sig godt til rette, når man læse en god bog, lave kryds og tværs eller måske se en film i soveværelset. Hvorfor vælge en elevationsseng? En god elevationsseng leveres med en fjernbetjening, der er nem at bruge. Du kan kontakte os til hver en tid, enten direkte på chatten her på siden, over telefonen eller på vores mailadresse kontakt@bedrenaetter.dk. Vi havde længe snakket om at købe en ny seng, og en aften faldt vi over Sengetids TV reklame i sammenhæng med vores tidligere snak på aftenen. En madras som ikke tilpasset din krop vil resultere i dårlig søvn, smerter og en hverdag, der bærer præg af træthed. Den ventilerede topmadras gemmer på bambusfibre, der afsvalende og silkeblødt reagerer på din kropsvægt. Her kan det anbefales at købe en topmadras lavet i memory skum, da de former sig efter kroppens former og dermed giver god aflastning. Sengerammen er lavet i massivt træ, og det betyder som bekendt lang levetid og et lækkert udseende. Ydermere, så bliver der også forklaret i artiklen, som vi har linket til ovenfor, at det er en gammel skrøne, at det er sundt for din krop, at du ligger så hårdt som overhovedet muligt.